Știri Thera-Band®
  • TERRASENSA

    Terrasensa - o nouă direcție pentru fitness și reabilitare terrasensa – ...

Vezi toate

Academia Thera-Band

 

Academia Thera-Band România își propune să devină conexiunea dintre terapeuți și beneficiari cu cele mai noi produse și exerciții profesionale disponibile. Având la bază mulți ani de cercetare științifică și experiență în aplicarea acestor tehnici specialiștii Academiei Thera-Band România au conceput programe speciale de prevenție și terapie. Programele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă începând de la grădiniță, școala primară, gimnaziu, școli sportive, cluburi sportive și de fitness și nu în ultimul rând populația vârstnică.

 

Academia Thera-Band România cu locația în Târgu Mureș, inițiază cursuri de pregătire cu certificare pentru performarea programelor speciale Thera-Band. Toate exercițiile din cadrul acestor programe sunt executate cu produse originale TheraBand.

 

Academia Thera-Band România introduce programe specifice pentru antrenamentul de stabilitate prin sistemul exercițiilor progresive având ca scop stabilizarea articulațiilor, îmbunătățirea posturii, a echilibrului și a mersului. Programele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă începând de la grădinița, școala primară, gimnaziu, scolile sportive, cluburi sportive și de fitness și nu în ultimul rând populația vârstnică.

 

Programul special pentru copii are beneficii în privința dezvoltării sănătoase și armonioase a copilului precum și în prevenirea supraponderabilității și a piciorului platfus.

 

Programul special pentru tineri și sportivi constă în întărirea stabilității articulare cu scopul principal de a preveni lezarea accidentală (LCA, luxație de gleznă) precum și prevenirea accidentelor sportive specifice (handbal, volei, etc).

 

Program dedicat populației în vârstă are ca scop îmbunătățirea echilibrului și prevenirea căzăturilor.

 

Toate programele sunt concepute de specialiști ai Academiei Thera-Band România având la bază mulți ani de cercetări ștințifico-clinice și experiență în aplicarea acestor tehnici.

 

Netopia payments